Polen forrest i gruppe til EM-kvalifikationen i fodbold

fodbold_polen_0

WARSZAWA: Polen sikrede sig et vigtigt point tirsdag aften, da holdet spillede 2-2 mod Skotland i fodbold på hjemmebane.

Polen ligger fortsat nummer 1 i gruppe D i EM-kvalifikationen i fodbold til slutrunden i 2016, efter tirsdagens opgør mod Skotland i Warszawa.

Spændende kamp

Polen kom foran allerede efter 12 minutters spil på et mål af Krzysztof Maczynski. Men lykken varede kort. Allerede 6 minutter efter udlignede skotterne. Stillingen var uafgjort ved pausen, men efter blot 6 minutters spil af halvlegen kom skotterne foran 2 – 1.

Hårdt polsk pres

Derefter lagde polakkerne et hårdt pres på det skotske mål, og i det 75. minut lykkedes det Arkadiusz Milik at udligne til 2-2. Trods polsk pres, endte kampen uafgjort.

Stadig nummer 1

Da Tyskland samtidig spillede 1-1 mod Irland i Berlin, og Georgien slog Gibraltar 3 – 0, så er Polen fortsat nummer 1 i gruppe D foran Irland, Skotland, Tyskland og med Georgien på femte pladsen, og Gibraltar på sjette pladsen.